Politika

Branislav Jovanović: Neizvestan datum održavanja sednice Skupštine grada Niša

“Sednica Skupštine Grada Niša na kojoj odbornici treba da raspravljaju o sudbini niškog aerodroma sve je neizvesnija, a za to vreme predstavnici Nišlija u gradskom parlamentu menjaju komunalne radnike tako što održavaju higijenu u gradu”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Farbanje klupica, ljuljaški, кošenje trave, crtanje murala na obdaništima, samo su neke od aktivnosti čelnika grada, kako kaže Jovanović.

“Znamo da su do skoro JKP “Mediani” u čišćenju pomagali zatvorenici, ljudi angažovani preko Centra za socijalni rad, a sada naprasno to rade niški čelnici. Odbornicima je mesto u Skupštini Grada, narod ih je izabrao da rešavaju važne teme od vitalnog značaja za razvoj grada, a ne da čiste i da kose travu oko bulevara koje smo mi izgradili”,objašnjava odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Jovanović ističe da je uloga odbornika i većnika mnogo složenija od onoga kako je doživljava niška vlast.

“Uloga odbornika i političara je da grade mostove, a ne da čiste otpad ispod njih. Uloga odbornika i političara je da grade obdaništa, a ne da sade cveće, kose travu i farbaju ljuljaške u obdaništima. Oni koji su osvojili većinu u gradskom parlamentu moraju da grade nove bulevare, kojih nažalost nema, a ne da kose travu, jer su Nišu potrebne nove investicije, a ne višak komunalnih radnika”, zaključuje Jovanović i dodaje da je glavna vest u našem gradu, nažalost, popravka toaleta.

“To je tužna slika Niša, a biće još tužnija, ako se sednica Skupštine Grada ne održi do 11.juna, pa uđemo u prinudnu upravu, jer je ova vlast nesposobna da vodi grad, ali zato čiste bolje od komunalaca. To im jedino izgleda ide od ruke”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com