Sport

Bivši igrač Čelzija, Malmea i Breše na Čairu

Iz fudbalskog kluba Radnički poručuju da imaju visoke ambicije u prvenstvu i kupu, a to su pokazali i potezima ka dovođenju pojačanja na svim pozicijama, što ističu i kao imperativ uprave kluba. U skladu sa tim na Čair je došao i napadač Marko Mitrović koji je rođen u Nišu, ali sa švedskim pasošem.

U toku su intenzivni pregovori rukovodstva Radničkog i Mitrovića kako bi se videlo da li će ovaj rođeni Nišlija ostati na Čairu.

U skladu sa politikom kluba iz rukovodstva Radničkog poručuju da žele da pruže priliku svim mladim fudbalerima da zaigraju i pokažu šta znaju, između ostalih i Mitroviću.

“Vrata Čaira će uvek biti otvorena za sve mlade i perspektivne igrače.” poručuju iz Devete brigade.

Ovaj mladi talentovani fudbaler u karijeri je nastupao za omladinske selekcije Olimpika, Malmea i londonskog Čelzija u kome je proveo tri godine. Seniorsku karijeru počeo je u Breši, a potom je nastupao za Ajndhoven, Randers i Sonderlinsk. Za reprezentaciju Švedske do 17 godina odigrao je 11 utakmica.

Mitrović se u jučerašnjem „debiju“ u prijateljskoj utakmici između Radničkog i Car Konstantina upisao u strelce u pobedi Radničkog od 4:1.


Stigao i golman

Nakon povrede oba golmana, u klubu su takođe preduzeli adekvatne mere i pojačali konkurenciju među stativama. Radnički će od sada pored Živkovića, Bulajića i Kojića na golu imati i Borivoja Ristića.

Ovaj rođeni Leskovčanin nastupao je za mlade selekcije Partizana, a seniorsku karijeru počeo je u Smederevu, potom je nastupao za Dubočicu, Mačvu iz Šapca, Vojvodinu,Dubočicu, Metalac, Sevojno, BASK, Novi Pazar, Radnik iz Surdulice, Čukarički… U Radnički dolazi iz Panseraikosa. 

Ristić je sa klubom potpisao ugovor na šest meseci.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com