Društvo

BIG TIME: Plesna grupa iz Niša u emisiji “Ja imam talenat”

Svoje plesne veštine u hip hopu celoj Srbiji i ove godine pokazuju članovi grupe „Continuum“ iz Niša. Pre dve godine ušli su u finale takmičenja „Ja imam talenat“, a u ovogodišnjem serijalu tek ćemo videti kako će se pokazati i ostaje da navijamo za kreativne i talentovane Nišlije.

Ako ste propustili njihove prve kvalifikacije u popularnoj emisiji i još ne znate čime se sve bave, možete saznati i videti u specijalnom plesnom šouu koji organizuju „Continuum Dance Theatre” i plesni klub „Swing“ 28. decembra u niškom Narodnom pozorištu.

big-time-poster

“BIG TIME” je plesni show, prvi u nizu iz serije “BIG” predstava, kreiran sa idejom da omogući mladima da se istaknu pred publikom i iskorače iz zone komfora. BIG TIME je fuzija profesionalnog i amaterskog bavljenja plesom. Učesvuju plesači uzrasta od 4 do 64 godina starosti. Imaćete priliku da gledate: Hip hop, Salsu, Tango, Dico dance, Latino, Standard, Kabare, Orijentalni ples, Balet, Contemporary, Show dance“, kaže osnivač Continuum plesnog teatra, Đorđe Mihajlović.

Pre nekoliko meseci su prvi put organizovali sličan šou koji je, kako kažu, poveo nišku publiku na put oko sveta i pokazao da Niš ima fenomenalnih pojedinačnih talenata, ali i plesne grupe od 20 članova koji sinhronizovanim pokretima uvek podižu publiku na noge.

big-show

„Prošlog puta smo radili BIG SHOW: put oko sveta… Karte su bile rasprodate nedelju dana pred predstavu, a mi smo publiku poveli na mesta nastajanja određenih plesova. Ovom prilikom očekujem ništa manje nego savršenstvo… Siguran sam da će biti prepuno i da će ovaj show biti samo prvi u nizu koji sledi“, kaže Đorđe Mihajlović koga prati 15 plesnih grupa, osam mentora i potencijalno osam budućih koreografa.

big-show-2

„U BIG TIME plesnom šouu očekujte istaknute performanse Continuum Youth-a, Continuum ROOT-a i Continuum Jedi-a, koji su i učesnici ovogodišnjeg serijala „Ja imam talenat”. Svoj nastup imaće i Swing Oriental Ladies odnosno najrenomiranija grupa trbušnih plesačica na Balkanu, kao i Ančoo, finalistkinja Svetskog prvenstva u hip hop-u 2016-te. Naravno tu su koreografi: Danica Ničić, Jelena Mihajlović, Ana Stanišić, Sandra Prokić, Danilo Đokić, Jovana Simić, Dragan Micić, Anastasija Pantović, Julijana Rakonjac, Valentina Vidojević, Marija Stankov, Nevena Simonović, Slavica Ognjanović, Bratislav Ranković“, nabraja niški energični plesač Đorđe Mihajlović koji će i sam nastupati na inovativnoj plesnoj predstavi u Nišu.

big-show-3

 „Nakon ove predstave možemo očekivati i prvu plesnu komediju “Kolko konj 4 noge ima” kao i koreo dramu o kojoj ću možda govoriti kasnije, za sada je to haštag tajna“, dodaje Mihajlović kroz osmeh.

Karte po ceni od 200 dinara u pretprodaji za BIG TIME biće na biletarnici Narodnog pozorišta od 21. decembra 2016.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com