Sport

Banjica pod snegom: Odložena utakmica između Radničkog i Rada

Fudbaleri Radničkog odigraće utakmicu 20. kola Superlige Srbije protiv beogradskog Rada, ali ne danas kako je prvobitno planirano, jer je stadion na Banjici zavejan.

 

Utakmica sa “građevinarima” će se tako odigrati sutra, u terminu od 13 časova a iz tabora niške ekipe najavljuju borbu za nove bodove.

“Kraj je teške nedelje, želimo da je zaokružimo još jednom pobedom, da napravimo svojevrsni het-trik. Dočekuje nas ekipa koja će, sasvim izvesno, voditi veliku borbu za opstanak do poslednjeg kola i koja ima imperativ trijumfa u ovoj utakmici.”

Prvi put od kako je Đuričić na klupi Radničkog,ekipa je kompletna i na raspolaganju za ovaj meč, tako da će šef sigurno imati „slatke muke“. “Igraće 11 onih koji se najbolje slažu i za koje verujemo da mogu da dobiju ovu utakmicu”, dodao je trener.

Optimisticni pred duel sa “gradjevinarima”. Foto: FK Radnicki Nis

“Ja uživamu radu sa ovim momcima i imam puno poverenje u njih. Na Banjici nas čeka dobar teren, što je sada već prednost za nas. Onda nam dolazi Čukarički koji je prava fajterska ekipa i mi nemamo nijedan razlog da ne prihvatimo tu borbu. Na kraju, da u Surdulici krunišemo ovu jesen i obezbedimo „zimovanje“ na željenoj poziciji na tabeli”, ističe iskusni stručnjak.

Verujem u pobedu, jer smo stvarno u sjajnom raspoloženju, puni samopouzdanja nakon sedam postignutih golova na prethodne dve utakmice. Interesuju nas samo tri boda na Banjici. Ne mogu da kažem da bi sve drugo bilo neuspeh, ali svakako nas ne bi zadovoljilo”, poručio je Arsić, trostruki asistent u trijumfu nad Mačvom minule srede i strelac prvog gola u pobedi nad Radom od 2:0 u prvom delu tekućeg prvenstva.

“Atmosfera u timu je odlična i nadam se da ćemo još jednom kvalitetnom partijom doći do novog trijumfa. Rad je dobra ekipa koju respektujemo, ali naš cilj su tri boda i učinićemo sve da do njih i dođemo” dodaje Pavkov, trenutno drugi po efikasnosti strelac u Superligi.

Rad je na pretposlednjem mestu sa 14 bodova, dok je Radnički sedmi sa 30.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com