Sport

Antić nije novi trener Radničkog

Iako je bilo spekulacija da će na klupu Nišlija sesti Dragan Antić (53), član čuvene generacije “Reala sa Nišave” i aktuelni trener Dinama iz Vranja, iz uprave FK Radnički odlučno demantuju ovu vest.

FK “Radnički” iskreno poštuje interesovanje medija za izbor našeg novog trenera, ali ovim putem molimo sve da se suzdrže od odbjavljivanja dezinformacija, piše u saoptešnju za javnost.

Održana je sednica Upravnog odbora kluba, ali na njoj nije prezentovan novi trener. Glavna tema razgovora članova bila je analiza postignutog u proteklom prvenstvu, ali i budući koraci.

“Trenutno se pregovara sa nekoliko trenera u zemlji i inostranstvu, i onog trenutka kada budu budu završeni javnost će biti obaveštena o išodu. Zamolili bismo medije da ne licitiraju sa imenima navodnih trenera sa kojima se i ne pregovara, pogotovo kada se ima na umu da su članovi stručnog štaba i igrači na zasluženom odmoru do 10. juna”, kaže se u saopštenju.

Kažu da će javnost za 10-ak dana biti obaveštena o rezultatima pregovora i veruju da će novi trener biti po ukusu kompletnog stručnog štaba i igrača, ali i Meraklija

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com