Promo vesti

Andži kompani: Trendovi koji će vas zasigurno navesti na razmišljanje da stvorite svoju oazu

Kupatila su se tokom godina dramatično transformisala – od funkcije podređenog prostora za održavanje lične higijene do sadašnje uloge „duhovnog hrama“ – mesta za opuštanje i uživanje. Nekada obična soba lišena estetike i karaktera, kupatilo je sada ukrašeno nameštajem, bojama, tapetama i tehonologijom, dizjanirano tako da bude lični spa centar i mjsto mira i komfora. Iz iskustva rada sa našim brendovima i klijentima, donosimo vam najnovije inspiracije i trendove.

KOMPAKTNOST

Sa sve izraženijim trendovima poskupljenja kvadrata životnog prostora, glavni dizajnerski izazov za 2018. godinu je nalaženje kompromisa i balansa između luksuza i malih dimenzija kupatila. Drugim rečima, kompromisa koji bi trebalo da rezultira konceptom „luksuza u malom“. Tajna udobnosti u malim kupatilima je efikasnost upotrebe prostora. Svaki centimetar se mora iskoristiti pametno, pa ćemo tako sve više gledati ugradne tuševe koji štede prostor i police umesto ormarića i stočića. Umesto njih, baš kao i kod velikih kupatila, stil se može izraziti kroz boje i šare na zidovima i podnu grafiku (posebno onu koja čini da prostor izgleda veći nego što jeste).

OSVETLJENJE 

Kada pomislimo na kupatilski prostor, prva asocijacija je obično toalet, ormarić, česma i galanterija. Tek nakon toga mislimo na ogledala i osvetljenje, iako su ove dve stvari veoma važne za funkciju i estetiku kupatila. Trendovi dizajna kupatila iz 2018. godine u velikoj meri se fokusiraju na šeme i stilove rasvete. Da bi istakli kupatilo, koje je i dalje uglavnom jedan funkcionalni prostor, koriste se kreativne tehnike osvetljenja. Dimeri (regulatori nivoa osvijetljenosti) su bitan detalj koji doprinosi stvaranju luksuznog i opuštajućeg osećaja. Postoji još mnogo stilova osvetljenja koje možete koristiti za kupatilo.  

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći savremeno dizajnirana ogledala proizvođača Kolpa san. 

JEDINSTVENI OBLICI PLOČICA 

Već smo videli kako tehnologija dozvoljava  proizvođačima da stvaraju različite vrste dizajna koristeći pločice, ali ovo  je priča koja nadilazi boje i dekorativnu  grafiku – priča koja transformiše tradicionalni  oblik pločica u nešto mnogo interesantnije. Naime, sada je u ponudi mnogo veći izbor različitih oblika. Niste više ograničeni na klasične kvadratne ili pravougone. Umesto toga možete birati oblike i teksture dijamanta, krljušti, šestougla,  arabeske. Ukoliko tražite nov način da  oživite svoje kupatilo, ovo je jedan od trendova koji definitivno predlažemo da probate. 

NEUTRALNI STILOVI SA  PRIRODNIM TONOVIMA 

Neutralni stilovi su i dalje veoma popularni. Ljudi i dalje vole nijanse bele, sive i braon boje za svoja kupatila. Ovaj trend je toliko snažan da će se sasvim sigurno nastaviti i u 2018. godini, ali sa dodatkom prirodnih tonova. Boje koje će biti popularne su organske nijanse zelene, plave  i braon. Možete očekivati da vidite sve više dizajnerskih kupatila sa velikim biljkama, cvećem .. Cilj, u vremenu užurbanosti i stresa, je uneti prirodu  u dom. Organski materijali su takođe u trendu – keramika sa izgledom drveta, prirodi kamen i cigla. Postoji dosta načina da se iskombinuje neutralni  stil sa prirodnim tonovima. Mogućnosti  su brojne… 

Za sve opisane trendove koje primjćujemo u svakodnevnom radu sa klijentima izdvaja se jedan zajednički činilac – potreba i težnja da se razbiju šabloni i nađe jedinstven stil. Kada su u pitanju kupatila, to znači prihvatanje tehnologije, smelih tonova i detalja koje čine prostor interesantnijim.

Takođe, bitan je element shvatanja kupatila kao mjesta lične oaze za opuštanje i mir. Sve je više onih koji žrtvuju luskuz u prostorijama poput dnevne i spavaće sobe, na uštrb elegantnijeg i komfornijeg kupatila, što nije nimalo iznenađujuće, kada se uzme u obzir način život koji vodimo.

ANDŽI KOMPANI
Donja Vrežina
Knjaževačka bb
018/279-800
018/279-700
FaceBook
www.andzikompani.rs

 

 

 

Veliki izbor keramike i sanitarije u Andži Kompani!!!

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1451.1479245602409!2d21.953409558322665!3d43.3289978947835!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b055a59b3583%3A0x97496ed0524668f2!2zMzUsIE5pxaEsIFNlcmJpYQ!5e0!3m2!1sen!2sus!4v1499858227242″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com