Društvo

Ambulanta se ipak ne zatvara!

Stanovnicima naselja Milka Protić danas ispred ambulante obratiće se direktor niškog Doma zdravlja Milorad Jerkan i predsednik GO Palilula Boban Džunić, meštani će imati priliku da postave pitanja u vezi sa ambulantom o kojoj se poslednjih dana toliko govori. Predsednik opštine je i najavio da zatvaranja ambulante neće biti, već se planira njeno renoviranje koje će biti završeno za mesec dana. Direktor Doma zdravlja Niš takođe potvrđuje ovu priču i dodaje da će ambulanta i dalje raditi ali je samo pitanje koliko puta nedeljno. Jerkan je potvrdio za Niške Vesti da će danas u 18 sati biti ispred ambulante u naselju Milka Protić, kako bi razgovarao sa meštanima.

Ambulanta u naselju Milka Protić nastaviće sa radom. Zgrada u kojoj se nalazila nije rekonstruisana 50 godina, i sada je došlo vreme za to, kažu u GO Palilula.

Ta ambulanta počeće sa radom u narednih mesec dana, a preko potrebno je da se renovira zgrada u kojoj se nalazi”, rekao je predsednik opštine Palilula Boban Džunić.

Direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan kaže da ova ambulanta neće biti zatvorena već samo renovirana jer je tako naložila Zdravstvena inspekcija.

Mi nemamo poziciju da popravimo krov i regulišemo struju u tome će nam pomoći GO Palilula i grad, ali vas uveravam da će ovaj posao ubrzo biti završen a ambulanta će početi sa radom. Pitanje je samo koliko će ona nedeljno biti otvorena, dva ili više puta. Nema nikakvog zatvaranja”, kaže za Niške Vesti Jerkan.

Stanovnici naselja Milka Protić okupiće se danas u 18 sati ispred ambulante, kako bi sa odgovornim ljudima pričali o problemima koji ih tište.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com