Sport

Radnički ide u Novi Sad po bodove

Superligaška takmičenja, nastavljaju se danas, utakmicama Plejofa i Plejauta. Niški Radnički svoje takmičenje danas igra protiv Vojvodine u Novom Sadu u 15 sati.Šef stručnog štaba Milan Rastavac kaže da Radnički sa grupom timova ima šansu za osvajanje dodatnih pozicija koja vode u Evropu i komentariše današnu utakmicu:

“Mi razmišljamo na način da u svakoj sledećoj utakmici pokažemo kvalitet koji je objektivno iznad onog što smo do sada pokazivali. Za protivnike ćemo imate sve najbolje ekipe koje su se izborile za gornji deo tabele. Te utakmice će se dešavati jedna za drugom u kontinuitetu i sigurno je da je to poseban i veliki izazov. Želimo da popravimo utisak u odnosu na prošlu utakmicu sa Novosađanima. Vojvodina je pokazala da voli čvrst i tvrd fudbal. Trudićemo se da to predupredimo i na način koji njima ne odgovara, ugrozimo ih. Igrači koji budu dobili priliku uradiće sve da dođemo ponovo u situaciju da osvojimo bodove u Novom Sadu”, rekao je Rastavac.

Fudbaler niškog Radničkog Marko Tomić očekuje tešku utakmicu u glavnom gradu Vojvodine.

“Očekuje nas teška utakmica i kvalitetan protivnik, ali od samog početka utakmice daćemo svoj maksimum, i osvojimo bodove koji će nam mnogo značiti u Plejofu“, kaže Tomić.

Za utakmicu protiv Vojvodine, Milan Rastavac neće moći da računa na suspendovanog Đuričkovića kao i povređene igrače Bogdanovića i Živkovića.

Utakmica se igra u Novom Sadu, danas a direktan TV prenos je na kanalu RTV 1 sa početkom od 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com