Promo vesti

Odličan dvosoban stan u centru grada

Na prodaju stan u centru grada u ulici Milojka Lešjanina. Nalazi se na V spratu, ne i poslednjem, u zgradi koja poseduje dva lifta.

Površina stana je 51 m2, po strukturi je dvosoban. Sastoji se od ulaznog hodnika, iz kojeg je komunikacija sa svim prostorijama: kuhinja sa trpezarijom i ostavom, i još dve velike prostorije: dnevni boravak i spavaća soba, i kupatilo. Nalazi se na jednoj od najpoželjnijih lokacija, u blizini pešačke zone, tržnih centara, brojnih marketa, banaka, pošte, apoteke, i drugih vitalnih lokacija.

Na nekoliko minuta hoda, nalazi se većina fakulteta i srednjih škola, što ovaj stan čini odličnom investicijom, za kasnije izdavanje. Uz stan dolazi i pripadajući podrum i parking, što je velika prednost s obzirom na to da se nekretnina nalazi u centru grada. Za više informacija o ovoj nekretnini slobodno nas kontaktirajte, ovo je naša topla preporuka.

Kitić Nekretnine

Nikole Pašića br. 30/2, Niš
018.523.640
063.468.755

[foldergallery folder=”images/galleries/KiticNekretnineV”]

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com