Sport

Aleksandar Jovanović: Sramota me je da kažem bilo šta

Vrlo iskreno i emotivno kapiten Radničkog o današnjim dešavanjima na Čairu.

Real sa Nišave ubedljivo je poražen od ekipe Vojvodine. Na Čairu je viđeno sve, malo fudbala, malo uvreda, malo sudijske pristrasnosti, malo demonstracije trenerske veličine Nenada Lalatovića… Trenera koji je na terenu proveo više nego neki igrači, a za ulaske u teren nije nijednom opomenut od strane sudija.

Ekipi Nenada Lalatovića je protiv Radničkog u prvih 20. minuta dosuđen penal, nešto kasnije kapiten i najiskusniji pojedinac u redovima našeg tima Aleksandar M. Jovanović isključen je zbog prigovora. On je nakon penala dobio jedan žuti, a nekoliko minuta kasnije i drugi.

Aca kapiten imao je poruku za sve navijače i saigrače:

Sramota me je da kažem bilo šta. Ja sam poslednji koji treba da se ovako ponaša. Ne mogu međutim da prećutim neke stvari. Izvinjavam se svima, posebno saigračima, ali i navijačima. Nadam se da ću vratiti ono što sam im danas oduzeo. Poručio bih navijačima Radničkog da su najbolji na svetu – jasan je kapiten Radničkog Jovanović.

Opširnije na Real Sa Nišave

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com