Društvo

Otvaranje prodajnog centra Stop

Novi prodajni centar u Nišu “Stop.Shop”, sada se već sigurno zna biće otvoren 21. aprila. Koji će brendovi i robne marke biti zastupljeni još uvek nije do kraja poznato, ali ono što se nazire, to je da će Niš dobiti McDrive.

STOP.SHOP u Nišu gradi austrijska kompanija IMMOFINANZ . Projekat označava sledeći korak u širenju lanca ritejl parkova za ovu kompaniju koja posluje u oblasti komercijalnih nekretnina u Srbiji. Prvi ritejl park ovog brenda u Srbiji otvoren je u Čačku.

Planovi za STOP.SHOP. u Nišu uključuju oko 13.000 kvadratnih metara prodajnog prostora i skoro 300 parking mesta.

„Zbog odabrane lokacije i njenog okruženja, ovaj najnoviji STOP.SHOP. u Nišu će se odlično uklopiti u idejni koncept našeg brenda. On ujedno predstavlja naš drugi STOP.SHOP. u Srbiji, nakon prvog koji je otvoren u Čačku. Takođe, u ovom tržištu vidimo potencijal, između ostalog zbog značajne potražnje za maloprodajnim prostorom”, rekao je ranije Ditmar Rajndl (Dietmar Reindl), predsednik izvršnog odbora kompanije IMMOFINANZ.

Za Niš ovo će pružiti priliku za nova radna mesta, takođe i za druge prihode grada, robe i usluge.

STOP.SHOP. je lociran u opštini Medijana, prostiraće se na oko 13.000 kvadratnih metara prodajnog prostora i imaće oko 300 parking mesta. Do lokacije se može lako stići i automobilom i gradskim prevozom, a sama oblast obuhvata oko 380.000 stanovnika. Pregovori u vezi sa zakupom sa poznatim međunarodnim i domaćim trgovcima su trenutno u toku. Pojedini  mediji već navode da su  prvi lokali ovog objeka  već izdati, a neke od kompanija koje će otvoriti svoje radnje u ovom objektu su IDEA, C&A, Takko, Deichmann, Planeta Sport, Sport Vision itd.

Fleksibilni koncept koji stoji iza STOP.SHOP. brenda zasniva se na regionalnim šoping centrima na centralnim lokacijama koje mogu da privuku od 30.000 do 150.000 stanovnika sa jednog područja. Ritejl parkovi obično imaju od 2.500 do 15.000 kvadratnih metara prostora za izdavanje i nude posetiocima dovoljan broj parking mesta, optimalan pristup lokaciji i visoku funkcionalnost uz atraktivnu ponudu međunarodnih i domaćih brendova. STOP.SHOP. portfolio ritejl parkova sada obuhvata 53 lokacije u sedam zemalja (Austrija, Mađarska, Slovačka, Češka, Slovenija, Poljska i Srbija).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com