Izbori 2016

Proglašena gradska lista Levice Srbije

Gradska izborna komisija proglasila je listu Levice Srbije, čiji je nosilac Miroslav Miša Jović direktor Studentskog kulturnog centra. On je ujedno i kandidat za gradonačelnika NIša. Kako je istakao, u Nišu ne postoji levica, a oni koji se deklarišu tako, zaboravili su na socijalnu pravdu.

“Znamo da ćemo postići dobar rezultat jer smo nova snaga. U tom slučaju vodili bi smo računa o domaćinskom poslovanju grada, jer to je glavni posao lokalne vlasti. Škole i druge ustanove ne bi smele da budu u blokadi “, rekao je Jović Niškim Vestima.

Tokom dana očekuju da bude prihvaćena i lista za opštinu Pantelej gde je prvi na listi i kandidat za predsednika opštine Slaviša Dinić. On je trenutno na čelu Odbora za administrativna i mandatno-imunitetska pitanja u Panteleju. To, kako kaže, ipak ne znači da je uz aktuelnu vlast.

“Isključili smo svaku saradnju sa SNS-om. To što sam u Odboru na Panteleju ne znači ni da sam uz aktuelnu vlast. Ovo je skupštinsko telo i nema veze sa izvršnom vlašću. U njemu se nalaze i predstavnici opozicije. Mi smo imali odborničku grupu tamo”, rekao je Dinić.

U periodu od 2008. do 2012. godine on je bio na čelu ove opštine kao funkcioner DS-a.

“Tada smo usvojili strategiju koja je dala smernice za razvoj opštine. Planiram da nastavim rad na toj strategiji, a posebno na razvoju sela, poljoprivrede i turizma na Panteleju”, dodao je Dinić.

On je podsetio da je 6 sela u njegovom prošlom mandatu uvelo odvoz smeća i da je postojao opštinski Fond za poljoprivredu.

Inače, na svom Facebook profilu Slaviša Dinić je pre dve nedelje napisao zanimljivu poruku svojim prijateljima. 

Slavisa Dinic

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com