Promo vesti

Prolećni kursevi engleskog, nemačkog i norveškog jezika u Akademiji Aleksandrija

Akademija Aleksandrija – Grupni i individualni kursevi engleskog, nemačkog i norveškog jezika, jezika su dostupni za vreme prolećnog upisa na kurs, koji traje tokom svih prolećnih meseci.

Cena grupne nastave je 2.500 dinara mesečno za engleski i nemački,dok je za norveški 5.000 dinara. Za prijavu na kurs popunite jednostavnu formu na sajtu >>>

Učenje engleskog, nemačkog i norveškog jezika odvija se po nivoima od A1 do C1, a pre polaska na kurs, ukoliko ste već učili neki od ovih jezika potrebno je da uradite test provere znanja kako bismo precizno odredili vaš nivo. Tokom kursa razvijate sve neophodne veštine: slušanje, pisanje, govor, čitanje i gramatiku. Svi ovi elementi su zastupljeni na svakom času na svim nivoima. Nastavu prati redovno testiranje uz obavezan završni test, koji je sublimacija stečenog znanja.

Mi se nalazimo u ulici JovanaRistića 2A, u zgradi „Aleksandrija“.
Možete nas kontaktirati i prijaviti se putem telefona:
018/428-77-00,
0628533779,
0600544413
kao i na besplatnoj liniji 0800 111 551 (za fiksni saobraćaj).
Prijave i pitanja u vezi sa kursevima jezika nam možete slati i na fejsbuk stranici, kao i putem mejla kontakt@aleksandrija.edu.rs

Opširnije pročitajte >>>
 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com