Sport

Zlatni vaterpolisti sutra u Nišu

Pred utakmicu na Čairu, srpski vaterpolisti će se sutra 24. marta, u 13 sati družiti sa Nišlijama u MTS poslovnici u Roda centru na Vizantijskom bulevaru 1a. Niška poseta deo je “mts turneje šampiona”.

Utakmica koju će srpski vaterpolo reprezentativci igrati sutra u 18 sati na “Čairu” imaće humanitarni karakter. Novac od prodatih ulaznica namenjen je niškoj Narodnoj kuhinji, kažu u vaterpolo klubu “Nais” koji je tehnička podrška manifestacije.

„Turneju šampiona“ u okviru koje će se održati javni trening i utakmica, podržaće 26 “Delfina”.

Ulaznice će biti u prodaji na biletarnici bazena na dan odigravanja meča, a koštaće 200 dinara. Reprezentativci će biti podeljeni u dve ekipe podjednakog kvaliteta i to će biti prava utakmica, najavili su u Vaterpolo savezu Srbije.

Na spisku trenera Dejana Savića za predstojeće pripreme su – Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Duško Pijetlović, Marko Manojlović, Nebojša Toholj, Nemanja Vico, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Randjelović, Radomir Drašović, Djordje Vučinić, Vladan Mitrović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanovićm, Gavril Subotić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Živko Gocić, Dragoljub Rogač, Filip Radojević, Nikola Lukić, Dušan Mandić, Draško Gogov. Za drugi deo priprema ekipi će se pridružiti Slobodan Nikić.

Vaterpolisti su “Turneju šampiona” počeli u ponedeljak, obišli Novi Sad, Beograd, danas su u Leposaviću, Gračanicu i Kosovsku Mitrovicu. Sutra su u Nišu a u petak završavaju turneju u Kragujevcu. Po završetku turneje nacionalni tim će od 28. marta do 1. aprila trenirati sa selekcijom Australije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com