Sport

Aleksandar Jovanović diže Niš na noge: Kad, ako ne sad!

Fudbaleri Radničkog ovog proleća igraju sjajan fudbal. Tri pobede, nad Javorom, Mladosti i Jagodinom, bile su dovoljne da naš tim osigura mesto u plejofu. Posao ipak nije završen, ostaje borba za što bolji plasman i jednu utakmicu više na svom terenu.

Oborene su i brojne tradicije, posle pet godina Radnički je slavio na gostovanju u Lučanima, a takođe upisao je i prvu pobedu na gostovanju Jagodini. Jedan od igrača koji pruža standardno dobre partije bio je Aleksandar Jovanović, sigurni golman Nišlija.

Radim ono što najbolje znam. Uz sigurnu odbranu ispred sebe, imam znatno lakši posao da sačuvam svoju mrežu. Drago mi je da smo ovog proleća oborili brojne „neugodne“ tradicije. Želimo da u plejofu potvrdimo sjajnu igru koju pružamo ove godine i obezbedimo mesto u vrhu tabele – počeo je Jovanović.

Radnički u sledećem kolu u petak od 16 časova dočekuje ekipu Novog Pazara na svom terenu, Real sa Nišave je pobedio Jagodinu 2:1 na gostovanju, a Pazarci su pauzirali nedelju dana usled odložene utakmice. Za vikend je bilo planirano da dočekaju Crvenu zvezdu a taj meč odložen je do daljnjeg. Jovanović pred ovaj meč poziva navijače da dođu u što većem broju na Čair.

Opširnije na Real sa Nišave

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com