Sport

BRAVO! Nikola Stevanović u reperezentaciji

Posle selektivnih priprema u Crnoj Gori i u SC FSS u Staroj Pazovi, selektor mlađe omladinske reprezentacije Srbije (U-18) Milan Kosanović odabrao je igrače za prve dve međunarodne provere pred novembarski start u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo, koje će se održati 2017. godine. Među reprezentativcima, na spisku se našao i Nišlija Nikola Stevanović., Igrač FK Radnički zadovoljio je kriterijume selektora Kosanovića na nedavnim pripremama u Crnoj Gori i usledio je poziv.

Orlići su do 18. marta u Jermeniji gde će imati dva testa sa domaćom selekcijom, a Srbiju će predstavljati 19 igrača. To su:

GOLMANI: Aleksandar Stanković (Crvena zvezda), Marko Ilić (Vojvodina)

ODBRANA: Sava Radić, Erhan Mašović (Čukarički), Aleksa Damjanac (OFK Beograd), Dominik Dinga (Ural, Rusija), Nikola Stevanović (Radnički, Niš), Nikola Dukić, Luka Cucin (Partizan)

SREDNA TERENA: Damjan Gojkov, Uroš Račić (OFK Beograd), Aleksandar Mesarović (Vojvodina), Vasilije Đurić (Vojvodina), Jovan Nišić (Partizan), Zehrudin Mehmedović (Čukarički)

NAPAD: Petar Milić (Crvena zvezda), Igor Zlatanović (Teleoptik), Miloš Kukolj, Sava Petrov (Partizan).

“Nikola je već bio u mlađim selekcijama, ali ga je onda povreda sprečila da se ustali u državnom timu. Zato se sada uz dobar rad sa Rastavcem opet nametnuo i ukoliko bude prihvatao zahteve trenera mogu slobodno da kažem da može biti odličan štoper”, kaže Marko Jovanović, sportski direktor Radničkog.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com