Sport

Pobeda Radničkog u Jagodini, Partizan vodi u Humskoj

Spartak – OFK 2:1. Partizan – Voždovac 2:0. Radnički slavio u Jagodini. Utakmice 26. kola Super lige Srbije igraju se u senci poplava i teških vremenskih uslova, zbog čega su odloženi dueli Mladost – Čukarički i Novi Pazar – Crvena zvezda.

Fudbaleri niškog Radničkog pobedili su u gostima Jagodinu sa 2:1 (2:0) u meču 26. kola Superlige Srbije.

Najzaslužniji za pobedu Radničkog bio je vezista Saša Marjanović, strelac u 4. i asistent Radošu Bulatoviću za gol u 11. minutu.

Sve što je Jagodina uspela da uradi je da unese neizvesnost u 70. minutu pogotkom Uroša Nikolića iz penala.

Nišlije su ovim trijumfom “zacementirale” mesto u plej-ofu, pošto trenutno, posle nekompletnog kola, drže četvrtu poziciju na tabeli domaćeg šampionata.

Glavna borba pet kola pre kraja vodiće se za mesto koje vodi u plej-of, a utakmica koja može da odluči mnogo o tome je duel Javora i Radnika u Ivanjici. Oba tima imaju po 31 bod, ali Javor ima bolju gol-razliku.

Tim iz Ivanjice je u prošlom kolu poražen od Čukaričkog, što mu je bio treći poraz u poslednje četiri utakmice, uz jedan remi. Radnik je u boljoj formi, sa dve pobede i remijem u poslednje četiri utakmice.

Opširnije na RTS.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com