Servisne

Uklonite svoja vozila, počeli radovi na rekonstrukciji Trga patrijarha Pavla

Direkcija za izgradnju grada Niša još jednom moli gradjane da uklone svoja parkirana vozila sa Trga Patrijarha Pavla (nekada Trga Radničkih sveta), kod Lutkarskog pozorišta. U toku je rekonstrukcija ovog gradskog prostora, a parkirana vozila ometaju izvodjenje radova. Za rekonstrukciju trga grad je izdvojio 7,5 miliona dinara, a rok za završetak radova je 60 dana.

Nakon rekonstrukcije na trgu Patrijarha Pavla uskoro bi trebalo da se nađe spomenik njegove svetosti, po kome trg i nosi naziv.

pavle

Nezavisni policijski sindikat iz Niša realizovaće ovaj projekat na inicijativu predsednika sindikalne podružnice NPSS Žandarmerije Niš Dejana Stojanovića. U projekat su uključeni i istaknuti stručnjaci, a iz sindikata pozivaju sve građane koji su u mogućnosti da se priključe realizaciji. Kako kažu u sindikatu, spomenik sličan ovom na slici prave kako bi podsetili Nišlije na sve što je njegova svetost Patrijarh Pavle uradio za građane Srbije i na način života koji je živeo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com