Sport

DERBI! Radnički dočekuje Partizan

Derbi 25. kola fudbalske Superlige Srbije igra se večeras u Nišu, niški Radnički igra protiv beogradskog Partizana. Ova utakmica proglašena je utakmicom visokog rizika. Angažovane su dodatne kamere koje će imati zadatak da sve vreme trajanja utakmice snimaju tribine na kojima su navijači.

Fudbaleri radničkog su u prednosti jer imaju dva boda više od Beograđana. Konačni rezultat uticaće raspored ekipa na tabeli pred plej-of Superlige Srbije.

Meč četvrfinala Kupa Srbije, koji je Partizan dobio sa 2:0, podigao je dosta prašine zbog diskutabilnog suđenja Milorada Mažića i njegovih pomoćnika. Funkcioneri Radničkog uputili su protest i najavili žalbu UEFA.

“Svesni smo da ukoliko želimo pozitivan rezultat, moramo dati sve od sebe. Dobra stvar iz prethodnog meča jeste to što možemo da izvučemo pouke, na koji način, kojim alatkama možemo da ugrozimo Partizan i kako da se odbranimo. Mislim da će naredni meč biti dosta drugačiji. Radujemo se što ćemo igrati pred našim navijačima. Svi jedva čekamo sledeću utakmicu”, rekao je trener Radničkog Milan Rastavac.

Mladi vezista Radničkog Andreja Apostolović ističe da prema protivniku gaji respekt, ali da je prednost Radničkog podrška Meraklija, koje poziva da u što većem broju ispune Čair.

Utakmica na stadionu Čair, počeće večeras u 19 sati.

Kapije Čaira otvaraju se u 17 sati, karte mogu da se kupe na biletarnici Hale “Čair” i na istočnoj tribini stadiona “Čair”. Cene ulaznica biće 200 dinara za južnu i severnu tribinu, 400 dinara tribinu istok i zapad. Promocije za decu i dame koje važe na svakoj utakmici, na ovoj neće važiti.

Ako si Nišlija budi Meraklija!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com