Društvo

Devojčica iz Niša novo zaštitno lice Kinder čokolade

Ana Radulović, petogodišnja devojčica iz Niša novo je zaštitno lice Kinder čokolade. Lik naše male Nišlijke naći će se na ovom omiljenom slatkišu za decu od septembra meseca ove godine. “Ne može čokalada da bude slatka kao ona”, jedan je od komentara koji je napisan kada se saznalo da će novo zaštitno lice jedne od najpopularnijih čokolada na svetu biti Nišlijka Ana Radulović.

Svako dete koje se prijavilo na nagradnoj igiri „Postani KINDER lice“ imalo je šansu da se nađe na omotu ove čokolade, ali se sreća osmehnula prelepoj Nišlijki Ani Radulović. Konkurencija je bila velika. Kompanija je dobila 1464 preslatkih lica, pa je samim tim bilo teško izabrati četvoro finalista. Ipak, izbor je pao. Konstantin, Ana, Vuk i Milena  će nam se uskoro smeškati sa Kinder čokolade promotivnih pakovanja.

kinderana5

Anu je za ovo takmičenje prijavila starija sestra Milena. Njena porodica je bila sumnjičava, jer kako kaže mama Sonja, mislili su da se na takvom takmičenju uvek izabere neko preko veze. Kada su otišli na slikanje ekipa koja je došla iz Hrvatske odmah je pohvalila malu Anu rečima da kada su videli njenu sliku znali su da će se naći na ovoj veoma popularnoj čokoladi.

kinderana2

Ana kaže da voli da se šminka, da se presvlači,  pozira, peva, glumi, pleše. Voli da jede slatkiše i kaže srećna je što je na slikanju dobila ranac pun čokolada, bombona, sokića. Ova prelepa devojčica podelila je sa nama svoja iskustva sa slikanja za omot Kinder čokolade.

“Dopalo mi se kada su me šminkali, stavili su mi puder, karmin, rumenilo, šminkali su me tu oko oka”, priča mala Ana i dodaje da joj na slikanju ništa nije bilo teško.

Najviše voli da jede te čokolade i neće da se zbuni kada vidi svoju sliku na rafu u prodavnicama.

Iskoristili smo priliku i pitali je da li možda želi kada poraste da bude manekenka, glumica, pevačica, a Ana nam je samo kratko odgovorila.

“Ne volim da budem ni manekenka ni glumica, ništa ne volim da budem, samo Elsa”, samouvereno nam je rekla ova petogodišnja devojčica.

 

kinderana4

Slikanje za omot čokolade je završeno. Bilo je organizovano na Novom Beogradu.

“Slikala se pozirala, nameštala se. Profesionalna šminkerka je našminkala, tome se najviše radovala. Imamo lepa iskustva sa slikanja”, dodaje mama Sonja.

Roditelji Ane Radulović su ponosni na svoju ćerku i ne smeta im to što će Ana postati popularna ne samo u Nišu već i u čitavoj Srbiji. Mama kaže da nije imala tremu dok se mala Nišlijka slikala.

“Bilo mi je drago. Nisam imala tremu. Lepo je bilo gledati kako se ona slika, kako pozira”, kaže Sonja.

Ana i kod kuće voli da se presvlači, doteruje, da oblači suknjice. Ima stav i držanje prave male dame. Voli da bude u centru pažnje, da se šminka i lakira nokte. 

kinderdecak

Zaštitno lice jedne od najpopularnijih čokolada na svetu-Kinder čokolade već 35 godina je dečak Gunter Ojringer. Njegova majka ga je 1973. godine odvela da se fotografiše u jednoj radnji u južnom delu Minhena. Tada nisu ni pomišljali da će njegov osmeh biti zaštitno lice Kinder čokolade čak pune tri decenije.

“Poslali smo sliku i stalno pratili šta se dešava. Prvo je ušla u finale sa 80 dece, a nakon toga su nas samo pozvali telefonom i rekli “vaša ćerka Ana Radulović izabrana je za naslovnu stranu Kinder čokolade”, objašnjava mama male Ane.

Ova mala Nišlijka ide i na časove glume već drugu godinu. Dobila je glavnu ulogu. Igraće lik Feme, a premijera predstave biće aprila meseca u Lutkarskom pozorištu.

Inače Ana potiče iz poznate “sportske” porodice. Ona je ćerka vlasnika Kik boks kluba Niš i trenera reprezentacije u tom sportu Srđana Radulovića.

Njen brat Novak Radulović je takođe veoma uspešan u tom sportu, ali ništa manje i u fudbalu koji uporedo trenira sa kik boksom od detinjstva.

Ana je kada je uspešnost u pitanju pošla njihovim koracima.

Bravo Ana!

[foldergallery folder=”images/galleries/Ana lepotica”]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com