Kultura

Niški Konstantin peva u Gračanici

Dom kulture ,,Gračanica” organizuje koncert vokalne grupe ,,Konstantin” koji će se održati u subotu 20. februara u velikoj sali u 19 h.

Od kako je osnovana 2008. godine, vokalna grupa „Konstantin“ je u stalnoj potrazi za novim muzičkim izrazom kroz raznovrsne žanrove i stilove. Muzički pravci u kojima grupa oblikuje svoj način pevanja su pop, rok, džez, etno, evergrin, filmska muzika ali i duhovna muzika koja je za članove sastava posebno izazovna.Vokalna grupa Constantine

Treba pomenuti humanitarne koncerte, festival „Nišvil“ 2009, džez festival Geza Balaž Gari 2009. u Kikindi, Nimus 2009. kao i nastupe u prestižnim koncertnim dvoranama Zadužbine Ilije M. Kolarca i Sava centra u Beogradu.

Vokalnu grupu Konstantin čine: Dalibor Marković, Bojan Stanković, Mario Petrović, Miloš Gavrilović, Aleksandar Stefanović, Marko Milanović, Miodrag Perović, Dimitrije Pančić, Ilija Stojadinović i Ivan Stojanović.

Događaj organizuju Eparhija Raško-prizrenska, Eparhija Niška, Opština Medijana, Dom kulture „Gračanica“.

Ulaz na koncert je slobodan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com