Hronika

Tinejdžerka iz Pule poginula u Nišu zbog PIJANOG MOTOCIKLISTE

Nikola Tošić (28) iz Malče optužen je da je vozeći pijan motorcikl marke „suzuki“ izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je 22.juna 2015. godine poginula Vanja Janković (18) iz Pule.

Kako se navodi u optužnici Višeg tužilaštva u Nišu Tošić je u krvi imao najmanje 1,28 promila alkohola „usled čega nije bio sposoban za bezbedno upravljanje vozilom“. On je vozio neregistrovani motorcikl a nesreća se desila na lokalnom putu od naselja Nikola Tesla ka Donjoj Vrežini, neposredno ispred nadvožnjaka iznad autoputa Beograd-Pirot.

On nije držao motorcikl na dovoljnoj udaljenosti od ivice kolovoza zbog čega je zašao na zemljanu bankinu, zakačio metalnu zaštitnu ogradu puta i nakon toga se prevrnuo na bok.
Mesto nesreće na nadvožnjaku

vanja 01
Vanja Janković
Foto: Privatna arhiva

Jankovićeva koja je sedela iza njega na motoru, preletela je preko metalne ograde pa je usled pada zadobila višestruke povrede grudnog koša – potpuni rascep dela aorte i višestruke prelome rebara sa rascepom plućne maramice i plućnog tkiva – te je preminula na licu mesta.

Opširnije na Blic.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com