Hronika

MISTERIOZNA SMRT Pronađeno beživotno telo starca na obali Nišave

Beživotno telo D.G. (72) iz okoline Doljevca pronađeno je 15. januara na obali Nišave ispod Železničog mosta nedaleko od ovog mesta. Pretpostavlja se da je čovek stradao nakon što je pao sa mosta pod još neutvrđenim okolnostima.

On je stajao na mostu, kada je po izjavama očevidaca naišao voz. Sumnja se da je voz zakačio nesrećnog čoveka, zbog čega je pao sa mosta kroz otvore između šina pa je nastradao posle pada na obalu Nišave.

Utvrđuje se da li je preminuo od posledica udara voza i pada, ili je smrt nastupila kao posledica davljenja u reci. Zato je naložena obdukcija u Zavodu za sudsku medicine u Nišu koja bi trebalo da pruži odgovore na ta pitanja.

Zbog čega se nesrećni čovek nalazio na mostu u vreme nailaska voza, još nije poznato, pa se za sada ne isključuje ni mogućnost da se radi o samoubistvu. U Policijskoj upravi u Nišu potvrđeno je da je pronađeno beživotno telo i da se radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com