Društvo

UGOVOR NA VIDELO Ceca pevala u Nišu za jedan dinar!

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić pokazao je danas novinarima ugovor po kojem je Svetlana Ceca Ražnatović u Nišu na dočeku Nove godine po julijanskom kalendaru pevala za samo jedan dinar

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić pokazao je danas novinarima ugovor po kojem je Svetlana Ceca Ražnatović u Nišu na dočeku Nove godine po julijanskom kalendaru pevala za samo jedan dinar.

“Pošto ugovor ne može da bude zaključen bez iznosa, zaključen je na jedan dinar. Na ugovor od jedan dinar ne plaćamo PDV tako da nas to oslobađa nekih dodatnih obaveza”, rekao je Perišić na konferenciji za novinare. On je istakao da je grad jedan dinar koštala i organizacija koncerta, jer je sve troškove platila produkcijska kuća “Studio Berar” iz Novog Sada.

Perišić je kao dokaz te tvrdnje novinarima pokazao i ugovor sa produkcijskom kućom iz Novog Sada.

On je naveo da je za doček Nove godine Goran Bregović pevao u Novom Sadu i da to niko nije komentarisao.

“Prošle godine je Ceca pevala u Novom Sadu i bilo je vrlo malo komentara i reakcija. Ovde u Nišu mi je neshvatljivo. Kada nema koncerta, svi komentarišu što ga nema, kada ga ima svi komentarišu zbog čega ga ima”, rekao je Perišić.

U ugovorima koje je gradonačelnik pokazao novinarima između ostalog je navedeno da su se ugovorne strane sporazumele da izvođač realizuje svoje usluge za jedan dinar u cilju ostvarivanja dugoročne saradnje ili partnerstva u eventualnim budućim kulturnim projektima, u cilju podizanja kulturnih i umetničkih standarda grada Niša, kao i opštih kriterijuma vrednovanja regiona.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com