Društvo

Ovako je Niš slavio

Sinoć je na Trgu kralja Milana na hiljade Nišlija dočekalo srpsku Novu godinu uz muziku Dejana Petrovića i koncert Svetlane Ražnatović. Ova folk pevačica na samom početku potvrdila je da je baš taj koncert njen poklon Nišlijama. Bez većih problema, održan je red potvrdila je policija dok je Hitna pomoć imala posla.

Na samom početku dočeka publika se veselila uz zvuke trube Dejana Petrovića koji je svirao sa “Big bendom”. Nakon ove svirke u zakazano vreme počela je svoj nastup i Ceca i na samom početku poručila.

“Ovo je za mene satisfakcija i poklon. Dajete mi neizmernu energiju. Zbog te ljubavi, večerašnji koncert je moj poklon svima vama. Bez nadoknade, da se to zna – potvrdila je publici poularna Ceca.

Po navici, u ponoć vatromet i obraćanje gradonačelnika Niša Zorana Perišića, koji je pozvao publiku da zajedno svi Ceci pokažu srce.Zoran

Prema nezvaničnim procenama, sinoć je na trgu u centru Niša na dočeku bilo oko 30.000 ljudi. Ono što je bilo očigledno jeste veliki broj mladih ljudi, čak maloletnika.

Niška policija, nije imala posla sinoć jer je doček prošao bez incidenata.

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć potvrđuju da su njihove ekipe intervenisali sedam puta. Kako kažu nije bilo puno posla ali 4 alkoholisanih jesu zahtevali pomoć lekara Hitne. Još tri slučaja od kojih je dvoje imalo stresnu reakciju a jedno nenamerno lomljenje stakla povredilo je jednu ženu. Da nije bilo većih problema Niškim Vestima potvrdio je Dušan Gostović, PR Hitne u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com