Magazin

DOK ZADNJI BADNJAK GORI, SLUŠAJ SRCE ŠTO TI ZBORI: Najlepše poruke za Badnje veče

Praznična atmosfera je u punom jeku. Čestitajte svojim najmilijima Badnji dan i veče!

1. Neka vam od Badnjeg dana sve krene na bolje, da imate za sve snage i volje. Da vam sreća, zdravlje i ljubav budu kao najlepši san i sve najbolje neka vam donese ovaj BADNJI DAN!

2. Ako je pahulja sreća – želim ti planinu belu! Ako je ljubav kap vode – želim ti reku celu! Ako je uspeh zvezda – želim ti nebeski svod! Ako je prijatelj brat, i ti si meni rod! Neka ti ovaj dan donese sve što u ovu poruku staje i nema među nama večno prijateljstvo traje! Srećan ti BADNJI DAN!

3. Bog te čuva sa svih strana od planina do Jadrana pratili te božiji znaci ‘SREĆAN BOŽIĆ I BADNJACI, još ti želim mnogo toga i svu milost iz Ostroga. Hristos se rodi!

4. Noćas usni divan san, s mirom slavi Badnji dan, nek ti radost kroz dom teče s mirom slavi Badnje veče! Nek ti srećom dom zablista na rođenje Sina Hrista!

5. Koliko iglica ima bor,koliko prozora ima dvor,koliko zvezda nebom sece toliko ljubavi i sreće nek celoj porodici donese Badnje veče!

6. Šta da ti poželim što ti niko poželeo nije? Badnje veče je sveto, srcu najmilije. Rodio se Isus da nas izbavi iz greha i nek ti duh sveti useli u srce da otera tugu i podari sreće, puno lepih snova i pahulja belih. Srećno Badnje Veče !!!

7. Dok zadnji badnjak gori slušaj srce što ti zbori: Blagostanje,mir i dobrota nek vas prate celoga života!

8. Kuc,kuc…ima li koga? Otvori smrznuću se napolju! Zašto me tako zbunjeno gledaš? Pa ja sam samo anđeo koji je i tebi došao poželeti da ti sve krene na bolje,da za sve imaš snage i volje,ljubav da ti bude kao najlepči san i da ti cela godina bude lepa kao badnji i bozićni dan!!!

9. Večeras usni divan san i to kako slaviš badnji dan, a ujutru kad ustaneš ispuni sve sto usneš. Srećan badnji dan!

10. Božja je velika sila nek te čuva dobra vila! Želim ti puno sreće i čestitam ti Badnje veče! Od ponoći nek te srećna zvezda vodi uz poruku “Hristos se rodi!”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com