Promo vesti

Luksuzan smeštaj po razumnoj ceni – Vila TRAG Kopaonik

Vila TRAG Kopaonik na samo kilometar i po od SKI staza Kopanika, nudi vam besplatan bežični internet, besplatan parking, bar, restoran i smeštaj sa flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima. Luksuan smestaj po razumnoj ceni u svakom slučaju!

Svi apartmani i studiji imaju pogled na planinu, grejanje, prostor za sedenje i kuhinju sa trpezarijskim prostorom. Svaka smeštajna jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.

U restoranu se služe jela tradicionalne srpske kuhinje i poseban dijetalni meni. Na raspolaganju su vam usluge perionice veša.

Skijaške staze počinju na udaljenosti od 1,5 km. U centru Kopaonika se nalaze klubovi i ulica sa prodavnicama. Autobuska stanica Kopaonik se nalazi na 4,5 km od Vile Trag. Sva deca su dobrodošla!

“Komforni, lepo uredjeni apartmani. Cistoca objekta na vrhunskom nivou. Hrana odlicna. Ljubazno i predusetljivo osoblje.” – komentari gostiju Vile TRAG.

vilatrag 000

– Prostrane sobe sa divnim pogledom.
– Obroci raznovrsni i obilni.
– Osoblje veoma ljubazno.
– Čistoca na zavidnom nivou,
– Odličan internet

TELEFON
062/251-7517

Opširnije pročitajte i
pogledajte GALERIJU fotografija >>>

Niške Vesti
POSLOVNI ADRESAR

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com