Društvo

19. Sajam turizma i aktivnog odmora može da počne!

Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora koji počinje sutra, pružiće mogućnost svima da se upoznaju sa turističkom ponudom banja, planina, jezera i gradova Srbije i okruženja, kao i sa ponudama turističkih agencija za leto 2018. godine.

U četvrtak, 29. marta zvanično počinje 19. po redu sajam.

“I ove godine nastavljamo da beležimo rekorde po broju izlagača. Ovogodišnji sajam imaće za svakog po nešto, počevši od turističkih agencija koje će nuditi svoje aranžmane sa posebnim sajamskim popustom, do turističkih organizacija gradova i regija. Skoro 60 destinacija biće predstavljeno na samom sajmu.” rekao je Uroš Parlić ispred ogranizatora (TON).

Ove godine će biti i novina kada je u pitanju zdravstveni turizam pa će svi posetioci imati prilike da se upoznaju i sa novim banjama, etno selima i ski centrima u ponudi.

Paralelno sa tim održavaće se i sajam suvenira u prostoru hale, gde će etno udruženja i izlagači nuditi svoje programe suvenira. Samostalne zanatlije prezentovaće proizvode domaće radinosti.

“Ono što je novitet ove godine je da imamo dosta inostranih izlagača. Pored toga,u okviru sajma će biti sva tri dana kvalitetan muzički i zabavni program na bini i biće veliki štand na kojem će svako ko učestvuje na sajmu moći da se predstavi sa svojim ukusima i mirisima, da ponudi specijalitete svog kraja.” dodaje Parlić i to da će ukuse našeg kraja promovisati Ugostiteljska škola iz Niša zajedno sa Udruženjem ugostitelja.

Sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu svrstava se u grupu retkih sajmova za koji je ulaz besplatan.

Svečano otvaranje zakazano je za 12 časova.

Radno vreme Sajma je od 10:00-19:00 h (29-30. mart) i od 10:00-17:00 h (31. mart).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com