Hronika

Policija traga za ubicom iz Galibabinca

Tri dana od ubistva Momčila Simonovića iz svrljiškog sela Galibabinac, ubica još nije pronađen, a policija intenzivno traga. Po pisanju pojedinih medija, ubijenom su iz kuće u poslednjih godinu i po dana nestajale stvari iz kuće, pa se čak sumnja da je poznavao ubicu i pustio ga u kuću.

Policija već tri dana ispituje tragove oko kuće pedesetdevetogodišnjeg Momčila Simonovića, a sumnja se da je motiv ubistva pljačka, jer je u kući nesrećnog čoveka izvršena premetačina.

Po nezvaničnim informacijama, telo ubijenog pronašao je komšija iz sela, jer se dva dana nije javljao na telefon. Ubijenog je tražila i sestra, koja je takođe bila zabrinuta. Ona je medijima ranije kazala da je primetila da iz bratovljeve kuće nestaje posteljina, ćebad i pokućstvo, ali je on reagovao nervozno i nije želeo da joj se poveri.kucha ubijenog                                                            Kuća ubijenog u Galibabincu

Meštani ovog svrljiškog sela kažu da je Simonović bio vredan i skroman čovek koji je mnogo radio, pa se pretpostavlja da je imao neku ušteđevinu.

Telo Momčila Simonovića pronađeno je 8. novembra oko 20 sati, sa povezom preko usta i zavezanih ruku, prebačeno je na Institut za sudsku medicinu gde će se nakon obdukcije znati uzrok smrti .
.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com