Sport

Vojvođani slomili vrata svlačionice na Čairu

Smatrajući da je suđenje na utakmici protiv Radničkog bilo nekorektno, Lale su revolt iskalile na vratima svlačionice. Kako saznajemo, ona su slomljena na pauzi između dva poluvremena.
Nezadovoljstvo odlukama arbitara bilo je vidno od samog početka, ali je eskaliralo u 44. minutu kada je Novica Maksimović, zbog drugog žutog kartona morao da napusti utakmicu. Na odmor je ceo gostujući tim otišao besan, pa su tada i stradala vrata koja razdvajaju svlačionice i ambulante, dok za ona između svlačionice i tuš kabine još uvek nije utvrđeno.

Nakon neugodnog poraza na Čairu, trener Novosađana bio je revoltiran suđenjem, pa je nakon čestitki protivničkom timu izjavio da je “danas u crnini” i da je to jedino što će reći.
Iz niškog kluba kažu da su slike prosleđene delegatima, te da je sledeći korak na njima. Takođe, oni naglašavaju da incident nije imao veze sa samom organizacijom i klubom domaćinom, već da se isključivo odnosio na suđenje.vrata 2

 Glavni sudija meča bio je Petar Pipek, koji je u više navrata prethodnih godina bio akter nemilih događaja na terenu. Prošle godine, on je suspendovan nakon meča Partizan – Spartak kada je dosudio penal subotičkom timu i pored toga što je bilo prilično jasno da je Fabrisio napravio faul van kaznenog prostora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com