Politika

Niški naprednjaci proslavili krsnu slavu (FOTO)

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu proslavio je Sveta Petku, a Zvezdan Milovanović, predsednik GO SNS, pozdravio je prisutne i stranačkim kolegama poželeo još mnogo godina uspešne vlasti.

Sveta liturgija i sečenje slavskog kolača obavljeno je u prepodnevnim časovima u crkvi istoimene svetiteljke kod Železničke stanice u Nišu. Oko podneva osveštane su i prostorije gradskog odbora SNS-a u tržnom centru Gorča, kada je u prisustvu mnogobrojnih zvanica i obeležena krsna slava partije na vlasti. Tom prilikom gostima je poželeo dobrodošlicu prvi čovek niškog odbora, Zvezdan Milovanović.

“Zahvalio bih Vam na brojnom prisustvu. Pozdravljam svoje stranačke drugove, koalicione partnere, drage saradnike. Želim Vam sretnu slavu Sveta Petku i da je slavimo još stotinu godina kao stranka na vlasti zajedno sa dosadašnjim koalicionim partnerima”, kazao je Milovanović.

[foldergallery folder=”images/galleries/slava-sns-okt-2016″]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com