Društvo

Klinički centar Niš traži novog (starog) direktora

Aktuelni direktor niškog Kliničkog centra prof. dr Zoran Radovanović, raspisao je konkurs za izbor novog direktora. Oglas je objavljen u dnevnom listu Politika. Od kandidata se traži da je završio Medicinski fakultet, specijalizaciju iz grane medicine koja je iz delatnosti Kliničkog centra, da ima pet godina radnog iskustva po položenim specijalističkim ispitima i zvanje nastavnika medicinskog fakulteta.

Konkurs je namenjen i ekonomistima i pravnicima. Oni moraju da imaju završenu edukaciju iz oblasti zdravstvenog menadžementa, najmanje pet godina radnog staža u oblasti zdravstvene zaštite.

Rok za slanje dokumenata je osam dana.

Po završetku konkursa, Upravni dobor ima 15 dana da izabere najboljeg kanditata, a mesec dana je rok do kada bi Vlada Republike Srbije trebalo da ga imenuje.

Radovanović je najavio svoju ponovnu kandidaturu, a u trci za prvog čoveka niškog Kliničkog centra spominje se i bivši gradonačelnik Zoran Perišić.

Mandat novom (starom) direktoru počinje 29. decembra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com