Sport

Završni turnir vaterpolo Kupa u Nišu

Nišlije će ove zime, pored najjače klupske košarke, moći da vide i vaterpolo. Tako će se na Čairu igrati fajnal for Kupa Srbije za seniore i seniorke.

Rukovodstvo Vaterpolo kluba Nais je prezadovoljno dodelom domaćinstva, a predsednik Milan Krstić kaže:

Vaterpolo klub Nais dobio je protivnika u osmini finala. To će biti Valjevo, a meč u gostima će niški vaterpolisti odigrati 23. novembra. Žreb za četvrtfinale održaće se dan kasnije.

“Izuzetno smo počastvovani što smo ponovo dobili priliku da organizujemo jedan značajan turnir, kao što je završnica Kupa Srbije za seniore i finale Kupa za seniorke. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ugostiti najbolje srpske timove, biće to pravi vaterpolo spektakl. Naš klub se već pokazao kao dobar domaćin i organizator velikih turnira. Više puta smo ugostili najbolje svetske reprezentacije, ekipe iz zemlje i regiona. Svi timovi imali su samo reči hvale za oraganizaciju i fenomenalnu atmosferu, koja na našem bazenu nikada nije izostala, te se nadamo da će i ovog puta biti tako.”

Utakmice su na programu 14. i 15. decembra.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com