Društvo

Teretana na otvorenom za mlade u Donjoj Trnavi

U Donjoj Trnavi postavljena je teretana na otvorenom, za koju je iz budžeta opštine Crveni krst izdvojeno 150.000 dinara. Cilj je da se mladi ljudi rekreativno bave sportom i sastaju, kaže predsednik ove opštine, Miroslav Milutinović i najavio postavljanje još tri teretane na području opštine.

 U centru Donje Trnave postavljena je teretana na otvorenom.

sprava

Predsednik Saveta građana u ovom selu, Miloš Nikolić ocenjuje ovakav potez opštine Crveni krst kao pozitivan, jer se na ovaj način brine o omladini koja živi na ruralnom području.

sprava2„Menadžment Gradske opštine Crveni krst kroz posebnu pažnju posvećuje pravljenju ambijenata za mlade ljude, gde će se sastajati. Cilj je da ovakvim sportskim prostorima što više privučemo mlade ljude da žive zdravim životom i odvratiti ih od ulica, računara i kafića“, kaže predsednik GO Crveni krst, Miroslav Milutinović.

Milutinović dodaje da će tokom sledeće godine na području opštine Crveni krst biti postavljene još tri teretane na otvorenom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com