Hronika

Za paklu cigareta sevnuo nož

U centru Niša, pored trafika na nišavskom keju, povređen je mladić koji je trafikanta upozorio na devojku koja krade paklu cigareta, a zatim i bio uporan da devojka vrati ukradeno. Da bi je zaštito, na njega je nožem nasrnuo momak sa kojim je bila. Incident se dogodio prethodne noći, nešto pre ponoći.

Prema izjavama svedoka, trafici su prišli mladić i devojka i dok je mladić razgovarao sa trafikantom, devojka je ukrala paklu cigareta.

Krađu je video mladić koji je stajao pored susedne trafike i upozorio je trafikanta, a zatim  i prišao devojci u nameri da je natera da vrati ukradene cigarete. Budući da se devojka opirala pravdajući se da ih je bacila, mladić sa kojim je bila u društvu potegao je nož.

Prema dosadašnjim informacijama, on je nožem momka koji je želeo da spreči krađu, ubo u predelu bubrega i zakačio po obrazu, nakon čega su oboje pobegli sa lica mesta.

Povređeni mladić je kolima Hitne pomoći prebačen na Hiruršku kliniku, a prema prvim informacijama, povrede nisu opasne po život. Niška policija traga za mladićem i devojkom koji su učestvovali u ovoj krvavoj tuči.

Uskoro opširnije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com