Kultura

Večeras u pozorištu “Violinista na krovu“

Svetski poznati mjuzikl „Violinista na krovu“, koji je prvi put izveden na sceni niškog pozorišta pre šest godina režirao je Desimir Stanojević, a poznati glumac tumači i glavnu ulogu. Večeras od 20 sati ovaj mjuzikl biće ponovo odigran u niškom Narodnom pozorištu.

Mjuzikl je na sceni niškog teatra premijerno odigran još 2010. godine, ali nije bio izvođen u kontinuitetu. Obnovljen je pre tri godine, glumci su se menjali, ali je komad održao kvalitet. .

“Nekada su u našem mjuziklu igrali studenti, koji danas rade neke druge stvari i više se ne bave muzikom ili glumom, ali su zato u ansambl došli novi studenti, doneli novu energiju i predstava živi, zbog čega sam ja prezadovoljan.” kazao je Niškim Vestima glumac i reditelj Desimir Stanojević.

Inače, mjuzikl je urađen po tekstu Džozefa Stejna, a na sceni Narodnog pozorišta pojaviće se skoro ceo niški, glumački ansambl.

Cena ulaznice je 400 dinara, a postoji i popust za studente, đake i penzionere od 50 procenata, pa za njih karta košta 200 dinara, najavili su u niškom pozorištu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com