Hronika

SERIJA POŽARA: Noćas izgoreo stan na Ledenoj steni

Požar je izbio jedan sat po ponoći, a izgoreo je stan na prvom spratu u ulici Žrtava fašizma u niškom naselju Ledena stena. Prema prvim informacijama, nema povređenih.

Vatrogasne ekipe uspele su brzom intervencijom da lokalizuju požar i spreče širenje na okolne stanove u stambenoj zgradi, ali je vatrena stihija uništila sve u stanu na prvom spratu ulice Žrtava fašizma.
Očekuje se zvanično saopštenje Policijske uprave Niš, koja isputuje razloge nastanka ovog požara.

Hronologija požara u Nišu ove jeseni

26. septembra, 9:44 u stambenoj zgradi na Bulevaru Nemanjića br. 56 u stambenoj zgradi na Bulevaru Nemanjića br. 56 požar je  izazvala stanarka, devedesetjednogodišnja starica V.D kojoj se upalilo kandilo u ormaru.

22. septembra, stanar zgrade u Ulici Bubanjskih heroja 64 u Nišu povređen je u požaru koji je izbio oko 6 časova u njegovom stanu.

16. septembra u glavnoj Obrenovićevoj ulici, preko puta TC “Kalča” ,na ulazu u Kazandžijko sokače  požar je izbio na krovu lokala koji prodaje giros, a izazvala ga je masnoća sa skare.

14. septembra u požaru koji  je izbio u 6:45, izgorelo je stovarište u Beogradskoj ulici, na rasrksrnici Bulevara 12. februar i skretanja za Tehničke fakultete.

7. septembra, požar u naselju Rasadnik, četiri povređene osobe.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com