Društvo

IZMAMILA UZDAHE NIŠLIJAMA! Nova generacija Corolle

U podne je na niškom AUTO MOTO FEST-u svečano predstavljena nova jedanaesta generacija Toyota Corolle. U prisustvu zvanica i saradnika prikazan je najnoviji model automobila koji ove godine slavi svoj pedeseti rođendan, rekla je na samoj promociji Sanja Grozdanović, direktorka prodaje Raavex group, auto centra koji prodaje u Nišu ove modele.

Predstavljanjem najnovije generacije automobila Corolla, Toyota u Srbiji se prigodno uključuje u obeležavanje izuzetnog jubileja – 50 godina od pojave prvog Toyotinog automobila s tim imenom.

U proteklih pola veka u 150 država širom sveta je prodato više od 44 miliona Toyota Corolla.

Kroz jedanaest generacija Corolla je zadržala svoj izvorni „genetski kod“: dizajnirana je i napravljena je zadovolji različite potrebe široke populacije klijenata – u svakom delu planete. Otuda i „izdanje“ za 2016. krase moderno oblikovana spoljašnjost, prostrana unutrašnjost snažno fokusirana na čulne kvalitete i prestižan nivo tehnologije i bezbednosne opreme.

RAV4 hibrid – takođe je današnja srpska premijera koja je priređena u Nišu ali je ipak najviše pažnje ove subote izazvala nova Corolla.

Sanja Toyota

Velika poseta u dane vikenda  nije iznenadila organizatore koji su za danas i sutra najavljivali da će kroz halu “Čair” da prođe najmanje 20 hiljada ljudi.

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati, a sutra u 16 sati biće izabrana i najlepša hostesa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com