Društvo

Prodati prvi automobili, “palo” na desetine kapara

Završen je prvi sajamski dan, prodavci zadovoljni, prodali su prva vozila a uzete su i brojne kapare, kažu nisu po ovom vremenu očekivali ovoliku posetu, nadaju se sutra još većoj. Nišlije zadovoljno razgledale, mnogi se odvažili i pazarili.

Mi smo prodali model, a čuo sam i od kolega da su i oni prodali po koji model, ono što je brojnije jesu kapare i zakazane test vožnje”, kaže zadovoljno jedan od prodavaca.

Iako su danas malobrojni bili raspoloženi da automobil plate u kešu, većina se ipak raspitivala za lizing i kupovinu vozila na rate.

14572670 10202224027198237 241469114 o“Prošetao sam i video mnogo lepih automobila, neću imati para da kupim neki skuplji model ali sam pribavio informacije za dva modela oko kojih se dvoumim. U pitanju je manja kubikaža i manji gradski automobil koji mi je trenutno potreban. Uz popust koji mi nude dileri, do nedelje ću se verovatno odlučiti za kupovinu jer su uslovi odlični, ali ipak ću pazariti na rate”, kaže Nišlija Ivan Mandić koji je sa porodicom danas obišao niški sajam.

Ipak brojniji su oni koji Auto Moto Fest doživljavaju kao izložbu, uz uzdahe i brojno slikanje izažli su na vrata sajma samo uz želju da jedan od olovnih lepotana povezu kući.

“Došao sam da vidim šta je to novo u ovoj industriji, i ne mogu da dopustim sebi da Sajam automobila bude u gradu a da ja ne vidim šta je izloženo. Nemam para ni ovu gumu da kupim, ali volim da prošetam i vidim šta ima, neko drugi kupuje ja ipak samo gledam“, kaže kroz smeh Marko Janković, koji je sa drugarima danas prošetao halom “Čair”.

Ovogodišnji niški Auto Moto Fest ima dve evropske, osam srpskih i desetak niških premijera.

Već sutra u podne Toyota uz poseban program organizuje svečanu srpsku promociju hibridnog modela RAV 4 i jedanaestu generaciju nove Corolle, a GO Palilula dodeliće nagradu za najbolji štand auto kuće ali i izlagača. Sutra je zakazana i izložba oldtajmera.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, ruski GAZ, Yamaha, Hyundai, Volkswagen kao i brojni auto centri i servisi.

14632587 10202224028358266 2063013059 o

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati, cena karte je 200 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com