Društvo

OTVOREN JE! Sajam automobila okupio na hiljade Nišlija

AUTO MOTO FEST Niš 2016. svečano je otvoren u niškoj hali “Čair”. Niški Sajam automobila otvorio je gradonačelnik  Darko Bulatović, a onda je usledio zabavni program. Na ovogodišnjem niškom sajmu biće dve evropske, osam srpskih i desetak niških premijera.

U niškoj hali “Čair” vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata. Najnoviji modeli putničkog i teretnog saobraćaja.

Već sutra u podne Toyota ima srpsku promociju hibridnog modela RAV 4 i jedanaestu generaciju Corolle, dok je u nedelju svečano zatvaranje i dodela nagrada.

“Grad Niš je ponosan što ima jedan ovakav sajam i jedan je od najprestižnijih, jer predstavlja 15 brendova, osam srpskih premijera, dve evropske i 10 niških na jednom mestu. Ovo je ujedno i značajan privredno turistički sadržaj koji je neophodan Nišu i zahvalan sam medijima što će ovakva slika našeg grada biti poslata u svet”, rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

14572636 10208424965194400 1692293994 o

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, ruski GAZ, Yamaha, Hyundai, Volkswagen kao i brojni auto centri i servisi.

“Uspeli smo da organizujemo sajam koji predstavlja ne samo privredno turističku atrakciju Niša, već i regiona. Ovo je jedini sajam koji se organizuje izvan Beograda i uspeh je jugoistočne Srbije” rekao je Oliver Paunović, direktor City Marketing Centra.

ljudi

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati.

 deca

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com