Društvo

Nameštaj za porodice izgorelih stanova u Rasadniku

12 najugroženijih porodica čiji su stanovi početkom septmebra izgoreli u požaru u niškom naselju Rasadnik dobilo je krov nad glavom. Za tri porodice koje privremeno žive u Kozaračkoj ulici stigao je i kompletan nameštaj.

Miomir Hofman koji je izgubio dva stana u požaru u Rasadniku, kaže da mu pomoć u nameštaju mnogo znači jer će opremiti prostor u kome sada privremeno boravi.

hofman„Dok nismo dobili kljč od ovog stana u Kozaračkoj ulici živeli smo kod rođaka i prijatelja. Želim da se zahvalim firmama koje nam doniraju stvari. Pored mene još tri porodice su izgubile sve u požaru, a ostalima kojima nije izgoreo nameštaj natopljen je vodom tokom gašenja požara i sad je uništen“, kaže Mimoir Hofman.

Kompanija „Forma Ideale“ odazvala se pozivu Grada da donira nameštaj ugroženim porodicama za opremanje spavaće i dnevne sobe, kuhinje i hodnika.

Grad Niš obezbedio je privremene stanove za 12 porodica koje su živele u zgradi u Rasadniku. Smeštene su u širem centru grada u Kozaračkoj ulici, naselju Duvanište i na Bulevaru 12. februar.

milos„Pozivamo sve ostale kompanije koje su u mogućnosti da pomognu ovim ugroženim porodicama u beloj tehnici“, kaže većnik Miloš Milošević.

Milošević dodaje da Grad Niš traži investitora koji bi na mestu izgorele zgrade u Rasadniku napravi novu, jer bi na taj način problem stanara bio trajno rešen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com