Društvo

Uskoro novi bebi paketi

Do kraja nedelje biće poznato ime firme koja će u ime grada niškim bebama obezbeđivati pakete garderobe. Vrednost je devet hiljada dinara, a razmišlja se da od iduće godine porodilje dobiju poklon čestitke u istom iznosu, najavila je gradska većnica Tijana Đorđević Ilić.

Prema još nezvaničnim informacijama, najbolju ponudu na tenderu za izbor firme koja će nišku novorođenčad darovati u ime grada paketom garderobe i bebi opreme nije iz Niša. To je presedan u odnosu na ranije godine kada su tu delatnost obavljale domaće kompanije čija je delatnost dečija konfekcija „Ready group“ i „Izvor“.

Najbolji ponuđač se bira na period od godinu dana, rekla je načelnica Uprave za dečiju, primarnu i zdravstvenu zaštitu Mirjana Popović. Grad je povećao vrednost paketa koji sada iznosi devet hiljada dinara. Ona je dodala da su sva dugovanja prema firmi „Izvor“ koja je poslednja obavljala ovu delatnost izmireni.

U Gradskom veću za narednu godinu razmatraju još jednu, po najavama gradske većnice Tijane Đorđević Ilić bolju mogućnost za novorođenčad- poklon čestitke u istom iznosu kao i bebi paketi. Ilić je već najavila da će postojeća odluka uskoro biti izmenjena i da će se o njoj odlučivati u narednih mesec, dva. Ona očekuje da će se sa ovom praksom početi već od 2017. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com