Kultura

13. Svetosavski sajam knjiga u galeriji “Srbija”

Tradicionalni Svetosavski sajam knjiga koji će se ove godine održati trinaesti put, otvara se u utorak 21. i trajaće do 28. ferbuara. Sajam će otvoriti Ivana Dimić, dobitnica NIN-ove nagrade za najbolji roman u 2016. godini.

Kao i svake godine, Svetosavski sajam održava se u prostoru galerije “Srbija”, a organizatori najavljuju da će svečano otvaranje biti 21. februara u 18 sati. Sajam će otvoriti ovogodišnja  dobitnica NIN-ove nagrade za roman “Arzamas”, Ivana Dimić.

Nakon svečanog otvaranja, biće organizovano i književno veče sa početkom u 19 sati, a u narednim danima najavljene su i mnogobrojne promocije kao i sajamski popusti.

Cena ulaznice je simboličnih 50 dinara, a tačna satnica najavljenih promocija biće poznata nekoliko dana pre otvaranja Sajma. Organizator je izdavačko – grafičko preduzeće “Medivest” iz Niša, a radno vreme galerije “Srbija” biće od 10 do 20 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com