Kultura

U KUPINI: “Jesen samuraja” i “Dom gospođice Peregrin”

Od utorka, 4. oktobra u kulturnom centru Kupina mogu se pogledati dva ostvarenja, domaća komedija “Jesen samuraja” i “Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu”, koji je nastao po istoimenom bestseleru iz 2012. godine.

Dugo najavljivana domaća komedija “Jesen samuraja”, pretpremijerno će biti prikazan u KC Kupina 4. oktobra.
Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.
Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.

Ovaj film može se pogledati od utorka, 4. oktobra sa početkom u 20 sati i 30 minuta.61874 Dom gdice Peregrine N

”Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu” je film koji je nastao po romanu Ransoma Rigsa iz 2012. godine. Priča prati šesnaestogodišnjeg Džejkoba čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu. Reditelj filma je legendarni Tim Barton, a scenario je uradila Džejn Goldman. Ulogu gospođice Peregrin tumači Eva Gren, a u ostalim ulogama pojavljuju se Semjuel L. Džekson, Asa Vaterfild, Džudi Denč i mnogi drugi. Serijal knjiga „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ za srpsko tržište objavila je novosadska izdavačka kuća Orfelin.

Film se može pogledati svakim danom u terminu od 18 sati i 10 minuta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com