Društvo

Sutra poslednji KOMUNALNI DAN u Paliluli

Posle četiri ciklusa sakupljanja komunalnog otpada u šest mesnih kancelarija na području Gradske opštine Palilula, u subotu, 1. oktobra se završava akcija „Komunalni dan u Paliluli“. Od 8h do 15h kamion za odlaganje kabastog otpada biće postavljen ispred MK „Palilula“, pored Niškog kulturnog centra.

U cilju bolje komunalne higijene na području Gradske opštine Palilula u saradnji sa resornim javno komunalnim preduzećem svake subote, počev od 10. septembra organizovana je akcija „Komunalni dan u Paliluli“.

„Cilj je bio da se građani oslobode kabastog otpada, koji veoma često bude prvi korak ka stvaranju divljih deponija. Do sada smo na osam lokacija očistili divlje deponije, a akcijom „Komunalni dan“ smo u šest mesnih kancelarija omogućili građanima da odlože kabasti otpad, kao što su glomazne stare stvari i dotrajali uređaji“, kaže predsednik GO Palilula, Aleksandar Ždrale.

Poslednju priliku u ovoj godini da građani odlože kabasti otpad biće u subotu, 1. oktobra u periodu od 8h do 15h ispred MK „Palilula“, koja se nalazi pored Niškog kulturnog centra.

Prikupljanje otpada obaviće se u specijalno postavljenom kontejneru na uglu ulica „Mokranjčeva“, Braće Ignjatović“ i „Stanoja Glavaša“.

Kamion za odlagalje kabastog otpada biće parkiran ispred zgrade MK „Palilula“ u Barskoj ulici. Za dodatne informacije građani mogu pozvati Savet građana naselja na telefon 060/ 0594033.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com