Društvo

Da li želite da studirate u Americi?

Američki kutak, koji se nalazi u Obrenovićoj 20 na trećem spratu, poziva sve zainteresovane Nišlije da u utorak 27. sepetmbra prisustvuju prezenaciji na kojoj će biti objašnjeno šta je potrebno za studiranje u Americi. Poziv se odnosi na osnovne i postdiplomske studije.

Na prezentaciji o osnovnim studijama srednjoškolci će steći uvid u osnovne zahteve apliciranja, rokova za podnošenje zahteva i odgovarajućih vremenske okvira za pripremu i testiranje, izbor škola, pisanje eseja, apliciranja za finansijsku pomoć i prikupljanje potrebne dokumentacije.

Na prezentaciji o postdiplomskim studijama zainteresovani će biti informisani o prednostima američkog visokog obrazovanja i o samom aplikacionom procesu kroz asistenciju u planiranju adekvatnih vremenskih okvira za pravovremeno podnošenje aplikacije.

Prezentacija će biti održana u utorak 27. septembra, o osnovnim studijama u dva termina, od 10 sati i 15 sati i 30 mnuta, dok će prezentacija o posdiplomskim studijama početi u 17 sati i 30 minuta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com