Kultura

NEDELJA: Lazar Ristovski u KUPINI!

U Kupini će, u nedelju, 18. septembra od 20 sati i 30 minuta, premijerno će biti prikazan film “Dnevnik mašinovođe”, a publici će se predstaviti glumci iz ovog filma predvođeni Lazarom Ristovskim, najavljuju iz ovog kulturnog centra.

U KC KUPINA, koji nakon renoviranja sale nije samo bioskop, podsećaju da je Grad dobio multifunkcionalni prostor za bolji i prijatniji boravak publike i izvođača. Sala je opremljena najsavremenijom audio i video tehnikom sa digitalnim 3D bioskopom.dnevnik masinovodje230

Od danas Kupina ima i bioskopski repertoar sa najboljim svetskim i evropskim filmovima, a za nedelju 18. septembra od 20 sati I 30 minuta najavljena je premijera filma Miloša Radovića “Dnevnik mašinovođe” i druženje sa glumačkom ekipom predvođenom Lazarom Ristovskim.

Inače, ovaj film je niška publika mogla da vidi na Letnjoj pozornici kao prvi na ovogodišnjim 51. Filmskim susretima, a za ulogu mašinovođe Ilije, Lazar Ristovski proglašen je glumcem prve festivalske večeri.

Za ovu nedelju najavljeni su filmovi “Mehaničar”, “Pitov zmaj”, “Ko se boji vuka još” i “Kućni ljubimci”. I dalje će biti takozvanog „filmskog dana“ kada će posetioci sve filmove na repertoaru moći da pogledaju po sniženim cenama, a u pripremi je i novi sajt KC Kupina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com