Društvo

Niš – kakav još niste videli! (VIDEO)

Nišlija Davorin Dinić prethodnih meseci uradio je čak 10 000 fotografija od kojih je napravljen video klip. Na slikama naš prelepi Niš. Pogledajte video i uverite se sami.

Ovo je nešto novo što sam radio u proteklih par meseci. Iako se radi o video snimku, ovo je zapravo fotografska tehnika koja se zove “timelapse” i koja podrazumeva fotografisanje velikog broja fotografija koje se kasnije sklapaju u video snimak po principu jedna fotka jedan frejm. Za sekundu video snimka potrebno je 30 fotografija a za potrebe ovog videa ja sam uradio oko 10.000 fotografija koje sam kasnije selektovao i sklopio u ovaj kratki film”, kaže Dinić.

Ovom Nišliji pomogli su i prijatelji Vladimir Filipović, Nevena Kragic Julija Randjelovic i mnogim drugima koji su mi pružili podršku i pomoć, dodaje Dinić.

Ja sam uživao praveći ove fotografije i nadam se da ćete i vi uživati u njima kroz ovaj video snimak. Preporučujem gledanje u HD rezoluciji uz uključene zvučnike”, završava Dinić.

Uživajte!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com