Kultura

Bioskop KUPINA postao KULTURNI centar u Nišu

Renoviranjem bioskopa „Kupina“, Niš je dobio kulturni centar u kojem će uživati ne samo ljubitelji sedme umetnosti, već i publika raznih predstava, koncerata, dečijih manifestacija, stručnih predavanja. Od četvrtka, 15. septembra počinju i bioskopske projekcije kaže vlasnik bioskopa, Branko Krsmanović.

Zbog svojih proširenih kapaciteta nova moderna sala bioskopa „Kupina“ će biti korišćena za izvođenje pozorišnih i bioskopskih predstava, za organizovanje svečanih akademija, koncerata i drugih manifestacija. Na ovaj način Niš je dobio novi kulturni centar, kažu iz bioskopa „Kupina“.

„Zbog velikog kapaciteta i 320 mesta za sedenje, ova sala će svakodnevno biti Nišlijama na usluzi. Naš grad sada ima jedan multifunkcionali višenamenski prostor za bolji i prijatniji boravak publike, ali i izvođača. Od četvrtka kreće i bioskopski repertoar sa najboljim svetskim i evropskim filmovima, a do kraja godine pripremamo velika iznenađenja“, ističe Krsmanović.

22

Niški bioskop „Kupina“ filma u Ulici Balkanska br.2 je do sada posedovao dve sale, ali probijanjem zida između ova dva prostora dobilla se velika sala sa balkonom. Sala je opremljena najsavremenijom audio i video tehnikom sa digitalnim 3D bioskopom.

33

I dalje će biti tzv „filmskog dana“ kada će posetioci sve filmove na repertoaru moći da pogledaju po sniženim cenama. Uskoro će biti dostupan i novi sajt Kupina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com