Društvo

Palilula obeležila svoju krsnu slavu

Gradska opština Palilula obeležila je u prisustvu prijatelja i saradnika krsnu slavu Sabor srpskih svetitelja. Uz običaje i hor “Gracija” gosti su novom rukovodstvu ove niške opštine poželeli uspešan rad.

Gradska opština Palilula postigla je visoke standarde u radu sa građanima i u radu opštinske uprave. Naša opština ima akcioni plan za naredni period koji će slediti, prioritet je uređenje infrastrukture i zapošljenje sugrađana. Svi zadaci koji su započeti sa prethodnim rukovodstvom će u ovom mandatu biti privedeni kraju”, rekao je predsednik opštine Aleksandar Ždrale.

Predsednik je svim žiteljima Palilule čestitao slavu.

Adriana Anastasov, predsednica Skupštine opštine Palilula pridružila se čestitkama i Palilulcima obećala nastavak dobre saradnje građanstva i opštine.

“Veliku zahvalnost dugujemo svim prijateljima i saradnicima gradske opstine Palilula na današnjem prisustvu obeležavanju slave. Posebnu zahvalnost dugujemo bivšem rukovodstvu opštine na čelu sa prethodnim predsedniko Bobanom Džunićem koji su imali uspešne četiri godine u prethodnom mandatu i želja nam je da se i u ovom mandatu nastavi realizovanje postavljenih ciljeva i unapređenje života naših Palilulaca”, rekla je za Niške Vesti Anastasov.

 14341934 10202128620973141 384721744 n

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com